Aquest divendres 27 de febrer a les 20.00 h al Saló d’actes de la UIB al carrer de Bes, 9. Conferència a càrrec de Laura Buadas i Alberto Fraile.
Slow Food creu en una “nova gastronomia”, entesa com una cosa indissociable de la identitat i la cultura, basada en la llibertat d'elecció, en l’educació, en l'enfocament multidisciplinari, per viure el millor possible utilitzant respectuosament els recursos disponibles.
BO: saborós, saludable, fresc, capaç d’estimular i satisfer els sentits dels consumidors.
NET: resultat d'una producció que no danya els recursos de la terra, els ecosistemes i l'entorn, que no posen en perill la salut.
JUST: una producció respectuosa de la justícia social, és a dir, que proporcioni una retribució i unes condicions de treball dignes a totes les etapes del procés, des del productor al consumidor.
La conferencia forma parte de la IV Semana Gastronómica de Eivissa, durante la cual se puede visitar también la exposición Cuina de paper: llibres i gastronomia de les Illes Balears, organizada por el consistorio pitiuso conjuntamente con el Institut d'Estudis Baleàrics, con diseño y producción de Gotan Produccions y documentación de una servidora. Otro día os hablo más extensamente de este proyecto, por ahora os paso el catálogo. La foto que ilustra esta entrada procede del Archivo Moragues y forma parte del mencionado catálogo.
No hay comentarios:
Publicar un comentario